søndag 28. september 2008

Rypejakt på Gålå 26. og 27. September

Da turen til Venabygdsfjellet ikke ble noe av grunnet meldinger om lite fugl der i området, tok vi turen til Gålå i stedet. Lars og HC tok turen fredag morgen, mens Georg kom etter lørdag formiddag. Fredag var en flott dag, det ble observert mye fugl og ryktene om ekstremt mange bomskudd nådde Ringerike allerede tidlig på kvelden. Noen fugl i sekken ble tross alle bomskuddene. På lørdag var det mye mere vind, mye mindre rype, men fortsatt mange bomskudd. Spesielt Georg tok kaka på bomskudd denne dagen. Bomskudd til tross, noen ryper og en hare ble felt likevel denne dagen. En veldig flott tur ble det uansett! Noen bilder fra endt jakt på lørdag:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo 8 ryper og en hare, er det noen?? Du er godt vandt!!!

GRG sa...

Hmmm... Kan kanskje ha noe med at artikkelforfatter ikke følte at sekken var spesielt tung da den ble slengt i bilen på lørdag kveld. Totalt antall fellinger på hele bataljonen går lett i glemmeboka da.... "Noen" er et veldig anvenlig tall synes jeg.

GRG sa...

Forresten teller ikke ryper som ligger ferdig skutt og modnet, klare til å puttes i sekken, som felling i min bok i alle fall.. He he.

tiur-bom-bom sa...

Har dårlig hund så må ta med de sjansene som kommer om rypa er ferdig skutt :)-
Men sjansen for tung sekk var der, kunne jo bare holde sekken oppe og la orrfugelen dette oppi du. . .